سبک زندگی

پیشگیری از سکته قلبی : دور این ۷ غذا را خط بکشید!

پیشگیری از سکته قلبی

اختصاصی فارمافوری: با توجه به نحوه تغذیه می توان آینده سلامتی فرد را پیشبینی کرد. رژیم های گیاه محور برای سلامت و مغز فوق العاده هستند. اما رژیم هایی که پر از گوشت و غذاهای فرآوری شده هستند اثری معکوس دارند. در حدود ۸۰۰ هزار امریکایی هرساله سکته میکنند. اگر دوست ندارید یکی از این افراد باشید بهتر است برای پیشگیری از سکته قلبی، سعی کنید از غذاهای زیر کمتر استفاده کنید. یا اصلا استفاده نکنید.

 

پیشگیری از سکته قلبی

 

مرغ سوخاری

این غذا واقعا خوشمزه است. انسان برای خوردن آن لحظه شماری می کند. اما اگر به صورت منظم در رستوران مرغ سوخاری سفارش می دهید، ممکن است افراط شما باعث تهدیداتی نسبت به سلامتی دراز مدت شما شود. غذاهای سوخاری سرشار از چربی اشباع شده بوده که باعث افزایش کلسترل بد و خطر سکته می شوند.

بجای این غذا مرغ گریل شده را پیشنهاد می دهیم. این غذا انتخاب بسیار بهتری برای مغز و قلب شماست. سینه گریل شده مرغ و تنوعی از سبزیجات غذای فوق العاده خوشمزه ای می شود.

 

کورن فلکس صبحانه

کورن فلکس شیرین سرشار از شکر افزوده بوده و خطر فشار خون بالا را در پی دارد. بعضی از تحقیقات حتی نشان می دهند که مصرف بیش از حد این شکر احتمال سکته را بالا میبرد.

بجای این غذا توصیه می شود که از کورن فلکس های سالمتر یا رژیمی استفاده کنید. همچنین می توان کورن فلکس و شیر را با گرانولای ارگانیک و ماست یونانی جایگزین کرد.

 

بیکن

گوشت های عمل آوری شده نظیر بیکن فوق العاده مضر هستند. مخصوصا اگر برای پیشگیری از سکته قلبی به شدت مصر هستید. نمک بالا در رژیم غذایی منجر به افزایش فشار خون و احتمال بروز سکته می شود. بیش از ۷۵ درصد آمریکایی هایی که دچار سکته می شوند از فشار خون بالا رنج می برند.

در مورد غذای جایگزین باید گفت که این به زمان استفاده از بیکن بستگی دارد. در زمان سرو صبحانه سعی کنید از منابع سالم پروتئین دار نظیر تخم مرغ استفاده کنید. اگر می خواهید در هنگام ناهار ساندویچ میل کنید، از  همبرگر های خانگی با چربی کم استفاده کنید. و برای شوری آن از خیارشور. این خوراکی نمکی و ترد است و احتمالا برای سلامتی شما بد نباشد.

 

کالباس

خداحافظی با کالباس باعث می شود که میزان زیادی از نمک دریافتی روزانه خود را کاهش دهید. کالباس نظیر بیکن برای ماندگاری بیشتر و افزایش طعم، فراوری می شود. این ماده سرشار از نمک بوده و نسبت به گوشت ها ی فراوری شده پروتئین کمتری دارد.

در عوض می توان مقداری سینه مرغ را گریل کرده تا از آنها در ساندویچ، سالاد و دیگر اغذیه استفاده نمود.

 

پنیر

پنیر یکی از غذاهایی است که برای جلوگیری از کلسترول بالا باید از آنها اجتناب کرد. اگر دچار کلسترل خوب پایین و کلسترل بد بالا هستید، استفاده از غذاهای سرشار از کلسترول خطر انسداد شریان های انتقال خون به مغز را بالا می برد. در نتیجه ممکن است سکته اتفاق بیفتد.

اصلا نیاز نیست که به کلی از پنیر صرفنظر کنید. مخصوصا اگر در کنار آن از غذاهای سالمتری استفاده نمایید. می توان بجای پنیرهای خامه ای از ماست یونانی استفاده کنید تا میزان کلسترل دریافتی بدن کاهش یابد.

 

گوشت گاو

تحقیقات نشان داده اند افرادی که مصرف گوشت قرمز در آنها بالاست، نسبت به افرادی که از دیگر منابع پروتئینی نظیر مرغ یا بوقلمون استفاده می کنند با احتمال بیشتری به سکته دچار می شوند. برای مثال گوشت گاو سرشار از کلسترول و چربی اشباع شده بوده که خطر سکته را افزایش می دهد.

اگر فکر نخوردن همبرگر شما را اذیت می کند، می توان از برگر سبزیجات همراه با چاشنی های دیگر استفاده کرد. این غذا قطعا طعم همبرگر را نخواهد داشت. اما برای شروع خوب است.

 

آجیل شور

ممکن است تا به حال شنیده باشید که آجیل به خاطر کالری و چربی بالا برای شما مضر است. اما نکته ی نگران کننده تر نمک موجود در آنها است. آجیل به خودی خود شور نیست. اما اگر یک بسته آجیل خشک از بازار تهیه کنید، متوجه می شوید که مقدار زیادی نمک برای نگهداری و طعم دهی به آنها استفاده شده است.

سعی کنید که از آجیل های بدون نمک افزوده استفاده کنید. می توانید از این آجیل ها در سالاد، گرانولا، جو دوسر و دیگر غذاها استفاده نمایید. مصرف آنها فواید زیادی برای شما دارد. البته اگر شور نباشند.

 

این متن توسط تحریریه فارمافوری با استفاده از منابع متعدد تهیه و تالیف شده است. بازنشر آن تنها با ذکر منبع مجاز است.

 

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *