شش حقیقت تغذیه ای در مورد تاپیوکا | تاپیوکا چیست ؟
اختصاصی فارمافوری: تاپیوکا یک محصول نشاسته ای است که از غده های کاساوا به دست می آید.تاپیوکا در اشکال مختلفی از جمله آرد، کنجاله، پرک و مروارید موجود است.
مردم معمولا از تاپیوکا برای تهیه پودینگ تاپیوکا و چای حباب دار استفاده می کنند. تاپیوکا به عنوان غلیظ کننده در پای نیز مفید است.
تاپیوکا به طور کامل از کربوهیدرات های نشاسته ای تشکیل شده است. افرادی که رژیم غذایی کنترل شده کربوهیدرات دارند و کسانی که نگران تأثیر نشاسته بر سطح قند خون خود هستند، ممکن است تاپیوکا را ناسالم ببینند.
با این حال، برای افرادی که نیازی به نظارت دقیق بر مصرف کربوهیدرات یا نشاسته خود ندارند، تاپیوکا می تواند سلامتی را از طرق مختلف افزایش دهد.
در این مقاله به فواید تاپیوکا می پردازیم.
شش مورد از فواید تاپیوکا :
عاری از آلرژن های رایج
تاپیوکا به طور طبیعی بدون گلوتن است.
تاپیوکا فاقد گلوتن، آجیل و غلات است، بنابراین در افراد مبتلا به بیماری سلیاک، حساسیت به گلوتن و آلرژی به آجیل واکنشی ایجاد نخواهد کرد.
تولید کنندگان بسیاری از محصولات بدون گلوتن از آرد تاپیوکا در فرآیند تولید استفاده می کنند. همچنین گزینه خوبی برای پخت بدون آلرژن در خانه است.
آرد تاپیوکا به عنوان جایگزینی برای آرد سفید برای غلیظ کردن سوپ ها، سس ها و پر کردن پای استفاده می شود.
هضم آسان
تاپیوکا به ملایم بودن معده شهرت دارد. بسیاری از مردم هضم آن را آسانتر از آردی می دانند که تولیدکنندگان از غلات یا مغزها تهیه می کنند.
پزشکان ممکن است تاپیوکا را به عنوان منبع مناسبی از کالری برای افراد مبتلا به بیماری هایی مانند سندرم روده تحریک پذیر (IBS) و دیورتیکولیت که می تواند باعث تشدید علائم گوارشی شود، توصیه کنند.
افزایش وزن با تاپیوکا
از افزایش وزن پشتیبانی می کند
افرادی که نیاز به افزایش وزن سریع دارند ممکن است از گنجاندن تاپیوکا در رژیم غذایی سود ببرند. یک فنجان مروارید تاپیوکا ۵۴۴ کالری و ۱۳۵ گرم کربوهیدرات دارد.
خوردن چند کاسه پودینگ تاپیوکا در روز احتمال افزایش وزن فرد را بدون افزایش خطر عوارض جانبی ناشی از مصرف بیش از حد چربی و کلسترول افزایش می دهد.
مردم همچنین می توانند تاپیوکا را به غذاهای دیگر اضافه کنند تا محتوای کربوهیدرات و کالری خود را افزایش دهند.
منبع کلسیم
کلسیم برای استحکام استخوان ها و دندان ها مهم است. همچنین از طیف وسیعی از عملکردهای دیگر بدن پشتیبانی می کند، از جمله:
انقباض و اتساع در عروق خونی و ماهیچه ها
ارتباط بین اعصاب
لخته شدن خون
طبق گفته بنیاد ملی پوکی استخوان، افراد هر روز کلسیم خود را از طریق پوست، عرق، ادرار و مدفوع از دست می دهند. بدن نمی تواند کلسیم از دست رفته را بدون مکمل های غذایی جایگزین کند.
بنابراین افراد باید مراقب مصرف کلسیم از طریق رژیم غذایی خود باشند. یک فنجان مروارید تاپیوکا ۳۰.۴ میلی گرم کلسیم را فراهم می کند.
سدیم کم
اکثر مردم در ایالات متحده بیش از حد سدیم یا نمک مصرف می کنند. مقدار توصیه شده مصرف روزانه کمتر از ۲۳۰۰ میلی گرم است. به طور متوسط، مردم در ایالات متحده ۳۴۴۰ میلی گرم در روز مصرف می کنند.
نمک رژیمی فقط به نمکی که مردم روی تنقلات و وعدههای غذایی خود میپاشند اشاره نمیکند – تولیدکنندگان نیز آن را در میان وعدهها، سوپها و چاشنیهای فرآوریشده پنهان میکنند.
رژیم غذایی با سدیم بالا با فشار خون بالا، بیماری قلبی و سکته مغزی ارتباط دارد. تاپیوکا تنها ۱.۵۲ میلی گرم سدیم را در یک وعده یک فنجان فراهم می کند.
منبع آهن
مصرف منظم تاپیوکا ممکن است سطح آهن فرد را بهبود بخشد.
تاپیوکا منبع خوبی از آهن است. یک فنجان مروارید تاپیوکا ۲.۴ میلی گرم از مقدار توصیه شده روزانه را فراهم می کند که بسته به سن و جنس بین ۷ تا ۱۸ میلی گرم متغیر است. این مقدار برای زنان در دوران بارداری به ۲۷ میلی گرم افزایش می یابد.
برای جذب بهینه آهن از تاپیوکا، بهتر است آن را در کنار منابع ویتامین C مصرف کنید. اینها مقدار آهنی را که بدن جذب می کند افزایش می دهد.
آهن جزء ضروری هموگلوبین است، پروتئینی که اکسیژن را به تمام قسمت های بدن حمل می کند. اگر فردی آهن کافی در خون نداشته باشد، ممکن است دچار کم خونی ناشی از فقر آهن شود.
این وضعیت ممکن است عوارض جانبی جدی مانند تنگی نفس، خستگی و درد قفسه سینه ایجاد کند.
تاپیوکا چیست ؟
حرف آخر
تاپیوکا سرشار از کربوهیدرات و کالری است، بنابراین یک غذای سنتی سالم نیست.
با این حال، می تواند به فرد کمک کند تا مقدار توصیه شده روزانه چندین ماده مغذی مهم را برآورده کند. همچنین می تواند یک انتخاب غذایی خوشمزه و مغذی برای افرادی باشد که نیاز به افزایش وزن دارند.
در حد اعتدال، تاپیوکا می تواند در یک برنامه غذایی سالم نقش داشته باشد. مردم باید به خاطر داشته باشند که بسیاری از دستور العمل های تاپیوکا، مانند پودینگ تاپیوکا و چای حباب دار، دارای کالری و چربی اضافی از شکر، شیر یا خامه هستند.
افراد می توانند از شیر بادام یا شیر بدون چربی برای تهیه چای حباب دار استفاده کنند که چربی و کالری کمتری دارد. آنها همچنین می توانند شکر را با استویا یا اریتریتول مایع جایگزین کنند تا به غذاهای تاپیوکا شیرینی اضافه کنند.
این متن توسط تحریریه فارمافوری با استفاده از منابع متعدد تهیه و تالیف تهیه شده است. بازنشر آن تنها با ذکر منبع مجاز است.