خواص مواد غذایی, رژیم غذایی

کراتین چیست؟ فواید کراتین

کراتین چیست ؟ فواید کراتین

کراتین چیست؟ فواید کراتین. کراتین پروتئینی است که به حفظ ساختار مو، ناخن، پوست و پوشش اندام های داخلی کمک می کند. برخی مواد مغذی از تولید کراتین حمایت می کنند.

فواید غذاهای غنی از کراتین چیست؟

کراتین پروتئینی است که به حفظ ساختار مو، ناخن، پوست و پوشش اندام های داخلی کمک می کند. برخی مواد مغذی از تولید کراتین حمایت می کنند.

این مقاله به فواید کراتین می پردازد و برخی از منابع غذایی را که ممکن است به حفظ سطوح سالم کراتین در بدن کمک کنند، فهرست می کند.

کراتین چیست؟

کراتین یکی از اجزای سازنده بدن انسان است. و پروتئین های سختی هستند که ساختار سلول های اپیتلیال را تشکیل می دهند.

این سلول ها سطوح داخل و خارج بدن را می پوشانند. آنها به تشکیل بافت های پوست، مو و ناخن کمک می کنند. سلول های اپیتلیال نیز پوشش اندام ها و غدد داخلی را تشکیل می دهند.

فواید بالقوه غذاهای غنی از کراتین
پروتئین برای رشد و ترمیم بدن مهم است، از جمله:

ماهیچه ها

استخوان ها

پوست

تاندون ها

رباط ها

مو

چشم ها

بافت ها

به طور خاص، کراتین به قوی‌تر و انعطاف‌پذیرتر شدن سلول‌های مو، پوست و ناخن‌ها کمک می‌کند و به کاهش آسیب به بافت‌ها در اثر اصطکاک کمک می‌کند.

فواید کراتین: 

اندازه سلول ها را تنظیم می کند

به سلول ها اجازه حرکت، رشد و تقسیم می دهد

زخم ها را التیام بخشد

مواد مغذی که به تولید کراتین کمک می کنند

برخی از مواد مغذی به بدن در تولید کراتین کمک می کنند و ممکن است به بهبود سلامت پوست، مو، ناخن ها و سایر بافت ها کمک کنند.

فرد می تواند با اطمینان از خوردن غذاهای حاوی این مواد مغذی به بدن خود در تولید کراتین کمک کند.

انواع پودرهای کراتین در فارمافوری , لطفا بررسی کنید
بیوتین

بیوتین نقش مهمی در تولید کراتین دارد و می تواند از رشد سالم مو و ناخن حمایت کند.

ال سیستئین

ال سیستئین یک اسید آمینه و جزء کراتین است.

سیستئین ها همچنین برای تشکیل کلاژن، حفظ خاصیت ارتجاعی پوست و متابولیسم بیوتین مهم هستند تا بدن بتواند از آن استفاده کند.

فلز روی

روی یک ماده مغذی مهم در سلامت پوست است. از تولید مثل کراتینوسیت ها، سلول هایی که کراتین تولید می کنند، پشتیبانی می کند.

ویتامین سی

ویتامین C از تشکیل کراتینوسیت ها حمایت می کند و به محافظت از پوست در برابر استرس اکسیداتیو کمک می کند.

همچنین به تشکیل کلاژن در سد پوست کمک می کند و ممکن است اثر ضد پیری روی چین و چروک داشته باشد.

ویتامین A

ویتامین A در توسعه کراتینوسیت ها نقش دارد .

کراتین برای جایگزینی سلول های پوست و برای عملکرد سالم گوش ها، چشم ها و پوشش اندام های داخلی ضروری است.

کدام غذاها تولید کراتین را افزایش می دهند؟

غذاهای زیر منابع عالی مواد مغذی هستند که از تولید کراتین در بدن حمایت می کنند. همچنین سایر ویتامین ها و مواد معدنی ضروری را نیز فراهم می کنند.

تخم مرغ

از آنجایی که کراتین یک پروتئین است، خوردن غذاهای غنی از پروتئین برای تولید کراتین مهم است.

تخم مرغ منبع خوبی از پروتئین است و یک تخم مرغ بزرگ حاوی ۶.۲۴ گرم پروتئین است. تخم مرغ همچنین حاوی بسیاری از مواد مغذی مهم دیگر از جمله کلسیم و ویتامین های B12 و A است.

یک تخم مرغ پخته شده حاوی ۱۰ میکروگرم (mcg) ن بیوتین است که یک سوم ارزش روزانه (%DV) است.

پیاز

پیاز حاوی N-acetylcysteine ​​منبع معتبر است، آنتی اکسیدانی که بدن برای تشکیل ال-سیستئین از آن استفاده می کند.

یک پیاز کوچک و خام نیز ۵.۱۸ میلی گرم ویتامین C و همچنین روی و ویتامین های B را فراهم می کند.

ماهی سالمون

ماهی قزل آلا منبع خوبی از پروتئین است، ۷.۳۱ گرم پروتئین در ۱ اونس ماهی پخته شده. همین مقدار نیز حاوی ۰.۱۳۹ میلی گرم روی است.

ماهی سالمون همچنین منبع خوبی از بیوتین است، با ۵ میکروگرم بیوتین در ۳ اونس ماهی سالمون. حاوی ۱۷ درصد DV  برای بیوتین است.

سیب زمینی

سیب زمینی شیرین سرشار از ویتامین A است.

یک سیب زمینی شیرین متوسط ​​با وزن ۱۵۰ گرم ۱۱۵۰ میکروگرم ویتامین A را فراهم می کند.

نصف فنجان سیب زمینی شیرین پخته شده نیز حاوی ۲.۴ میکروگرم بیوتین است که ۹ درصد از DV را تامین می کند.

دانه های آفتابگردان

تخمه های آفتابگردان سرشار از بیوتین هستند و حاوی ۲.۶ میکروگرم بیوتین در هر ۰.۲۵ فنجان هستند که ۹ درصد از DV را تامین می کند.

یک وعده ۱ اونس تخمه آفتابگردان پوسته شده حاوی ۱.۵ میلی گرم روی، و همچنین حاوی ویتامین B و ویتامین  E است.

انبه

انبه سرشار از ویتامین های A و C است که هر دو در تولید کراتین مهم هستند.

یک انبه با وزن ۲۰۷ گرم، ۱۱۲ میکروگرم ویتامین A و ۷۵.۳ میلی گرم ویتامین C را فراهم می کند.

سیر
  • حاوی منبع معتبر N-acetylcysteine ​​است که به تولید کراتین کمک می کند.
  • همچنین حاوی سیستئین دیگری است که می تواند به حفظ سلامت پوست کمک کند و به سوخت و ساز بدن بیوتین کمک کند.

یک مطالعه در سال ۲۰۱۶ همچنین نشان داد که سیر به محافظت از کراتینوسیت ها در برابر آسیب ناشی از اشعه ماوراء بنفش کمک می کند.

محققان خاطرنشان کردند که برای تأیید یافته های خود به شواهد بیشتری در مطالعات حیوانی یا انسانی نیاز دارند.

کلم پیچ

کلم پیچ یک غذای غنی از مواد مغذی است که حاوی سطوح بالایی از ویتامین های A و C است. یک فنجان کلم پیچ خام به وزن ۲۵ گرم حاوی ۱۲۵ میکروگرم ویتامین A و ۳۰ میلی گرم ویتامین C است.

کلم پیچ همچنین مقدار زیادی مواد مغذی مهم دیگر از جمله آهن، کلسیم و فولات را فراهم می کند.

جگر گاو

به گفته مؤسسه ملی بهداشت (NIH)، جگر گاو یکی از بالاترین منابع غذایی بیوتین است.

یک وعده حاوی ۳ اونس جگر گوشت گاو پخته شده ۳۰.۸ میکروگرم بیوتین را فراهم می کند که ۱۰۳ درصد DV است.

هویج

هویج سرشار از ویتامین A است. نصف فنجان هویج خام ۴۵۹ میکروگرم ویتامین A است که ۵۱ درصد از DV توصیه شده است.

یک هویج متوسط ​​همچنین حاوی ۳.۶ میلی گرم ویتامین C و همچنین روی، ویتامین های B و ویتامین K است.

خلاصه

کراتین یک پروتئین مهم برای سلامت مو، پوست و ناخن است. همچنین بخش مهمی از پوشش اندام های داخلی است.

برخی از غذاها حاوی مواد مغذی هستند که از تشکیل کراتین در بدن حمایت می کنند. این مواد مغذی شامل بیوتین، ویتامین A و روی هستند.

خوردن یک رژیم غذایی سالم که شامل این مواد مغذی باشد ممکن است به حفظ سطوح سالم کراتین کمک کند و سایر مواد مغذی ضروری را نیز فراهم کند.

این متن توسط تحریریه فارمافوری با استفاده از منابع متعدد تهیه و تالیف تهیه شده است. بازنشر آن تنها با ذکر منبع مجاز است.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *