اختصاصی فارمافوری: آووکادو چه خواصی دارد؟ آووکادو شامل طیف وسیعی از فواید مرتبط با سلامتی است. از جمله بهبود هضم غذا، کاهش خطر ابتلا به افسردگی و محافظت در برابر سرطان.
آووکادو که به عنوان گلابی تمساح یا میوه کره ای نیز شناخته می شود ، در واقع نوعی توت است و در آب و هوای گرم رشد می کنند.
آووکادو مقدار قابل توجهی اسیدهای چرب اشباع نشده را تامین می کند و سرشار از ویتامین ها و مواد معدنی است. گنجاندن اش در رژیم غذایی متنوع و سالم می تواند مزایای متعددی را به همراه داشته باشد.
در زیر نگاهی داشته ایم به ترکیب تغذیه ای آووکادو و ۱۲ دلیلی که این ماده غذایی را باید به رژیممان اضافه کنیم.
آووکادو چه خواصی دارد؟
رژیم غذایی حاوی انواع میوه ها و سبزیجات می تواند فواید بیشماری برای سلامتی داشته باشد. به عنوان مثال ، ممکن است خطر ابتلا به چاقی ، دیابت ، بیماری های قلبی و مرگ و میر را کاهش دهد و همزمان به رنگ و موی سالم ، افزایش انرژی و تعدیل وزن کمک می کند.
در اینجا ۱۲ دلیل را مطرح می کنیم که چرا آووکادو می تواند به رژیم غذایی سالم کمک کند:
سرشار از مواد مغذی
آووکادو چه خواصی دارد؟ آووکادو منبعی غنی از ویتامین های C ، E ، K و B6 و همچنین ریبوفلاوین ، نیاسین ، فولات ، اسید پانتوتنیک ، منیزیم و پتاسیم است. همچنین لوتئین ، بتا کاروتن و اسیدهای چرب امگا ۳ را تأمین می کند.
آووکادو حاوی سطوح بالایی از چربی های مفید است که می تواند به فرد کمک کند بین وعده های غذایی احساس سیری بیشتری کند. خوردن این چربی باعث تجزیه کربوهیدرات ها می شود که به ثابت ماندن سطح قند خون کمک می کند.
تقریبا نیمی از آووکادو یا ۱۰۰ گرم (گرم) حاوی این ویژگی ها است:
-
۱۶۰ کالری
-
۱۴.۷ گرم چربی
-
۸.۵ گرم کربوهیدرات
-
۶.۷ گرم فیبر
-
کمتر از ۱ گرم شکر
چربی برای تک تک سلولهای بدن ضروری است. خوردن چربی های سالم از سلامت پوست حمایت می کند. جذب ویتامین های محلول در چربی ، مواد معدنی و سایر مواد مغذی را افزایش می دهد و حتی از سیستم ایمنی بدن نیز پشتیبانی می کند.
برای قلب مفید است
در هر ۱۰۰ گرم آووکادو ۷۶ میلی گرم از استرول گیاهی طبیعی به نام بتا سیتوسترول وجود دارد. مصرف منظم بتا سیتوسترول و سایر استرول های گیاهی ممکن است به حفظ سطح کلسترول سالم ، که برای سلامت قلب مهم است ، کمک کند.
برای بینایی عالی است
آووکادو حاوی لوتئین و زاگزانتین است. دو ماده شیمیایی گیاهی موجود در بافت چشم. این مواد از آنتی اکسیدان محافظت می کنند تا به حداقل رساندن آسیب ها ، از جمله آسیب های ناشی از در معرض اشعه ماوراء بنفش ، کمک کنند.
اسیدهای چرب تک اشباع نشده در آووکادو همچنین از جذب سایر آنتی اکسیدان های محلول در چربی مفید مانند بتاکاروتن پشتیبانی می کند. در نتیجه ، افزودن آووکادو به رژیم غذایی ممکن است به کاهش خطر ابتلا به دژنراسیون ماکولا (کوری وابسته به سن) کمک کند.
احتمالا به جلوگیری از پوکی استخوان کمک کند
نصف آووکادو تقریباً ۱۸ درصد منبع مورد نیاز روزانه ویتامین K را تأمین می کند.
این ماده مغذی اغلب نادیده گرفته می شود. اما برای سلامت استخوان ضروری است. مصرف کافی ویتامین K می تواند با افزایش جذب کلسیم و کاهش دفع کلسیم از طریق ادرار ، از سلامت استخوان ها حمایت کند.
پیشگیری از ابتلا به سرطان
آووکادو چه خواصی دارد؟ پیشگیری می کند از ابتلا به سرطان! البته مطالعات هنوز ارتباط مستقیمی بین مصرف آووکادو و کاهش خطر سرطان پیدا نکرده اند. با این حال ، آووکادو ممکن است به جلوگیری از بروز برخی از سرطان ها کمک کند.
آووکادو دارای سطوح بالایی از مواد شیمیایی گیاهی و کاروتنوئیدها است که دارای خواص ضد سرطانی هستند. منابع معتبر مطالعاتی نشان داده اند که کاروتنوئیدها ، به طور خاص ، ممکن است از پیشروی سرطان جلوگیری کنند.
یک منبع معتبر در سال ۲۰۱۳ مزایای بالقوه مصرف آووکادو را در رابطه با کاهش ابتلا به سرطان سینه ، دهان و گلو را نشان داد.
کمک به سلامت جنین
فولات برای بارداری سالم مهم است. مصرف کافی آن خطر سقط جنین و ناهنجاری های لوله عصبی را کاهش می دهد. هنگام بارداری حداقل ۶۰۰ میکروگرم (میکروگرم) منبع فولات در روز مصرف کنید. یک آووکادو ممکن است ۱۶۰ میکروگرم را تامین کند.
آووکادو همچنین شامل اسیدهای چرب است که منبع اصلی رژیم غذایی سالم و رشد جنین است.
کاهش خطر افسردگی
آووکادو منبع خوبی از فولات است. که نقش مهمی در سلامت کلی رژیم غذایی ایفا می کند. مطالعات همچنین ارتباط بین سطح پایین فولات و افسردگی را نشان داده است.
فولات از تجمع هموسیستئین ، ماده ای که می تواند گردش خون و رساندن مواد مغذی به مغز را مختل کند ، جلوگیری می کند. بررسی تحقیقات گذشته نشان می دهد که هموسیستئین بیش از حد با اختلال شناختی ، افسردگی و تولید سروتونین ، دوپامین و نوراپی نفرین مرتبط است که خلق و خو ، خواب و اشتها را تنظیم می کند.
بهبود هضم غذا
آووکادو سرشار از فیبر است .تقریباً ۶ تا ۷ گرم فیبر در نصف میوه موجود است.
خوردن غذاهای حاوی فیبر طبیعی می تواند به جلوگیری از یبوست ، حفظ سلامت دستگاه گوارش و کاهش خطر ابتلا به سرطان روده کمک کند.
سم زدایی طبیعی
فیبر کافی باعث دفع منظم روده می شود. که برای دفع سموم از طریق صفرا و مدفوع بسیار مهم است.
منابع معتبر مطالعات نشان داده اند که فیبر غذایی همچنین سلامت روده و تنوع میکروبی را افزایش می دهد. فیبر به بدن کمک می کند تا تعادل باکتریایی سالم را حفظ کند. این امر می تواند التهاب و تشدید دستگاه گوارش را کاهش دهد.
تسکین آرتروز
آووکادو ، سویا و برخی غذاهای گیاهی دیگر حاوی ساپونین هستند. این مواد ممکن است بر علائم آرتروز زانو و لگن تأثیر مثبت داشته باشند. با این حال ، محققان هنوز اثرات طولانی مدت ساپونین ها را در افراد مبتلا به آرتروز تأیید نکرده اند.
عمل ضد میکروبی
آووکادو و روغن آووکادو حاوی موادی هستند که خاصیت ضد میکروبی دارند. تحقیقات نشان می دهد که عصاره های دانه آووکادو می توانند به بدن در برابر عفونت های استرپتوکوکوس آگالاکتیه و استافیلوکوکوس اورئوس کمک کنند.
محافظت در برابر بیماریهای مزمن
اسیدهای چرب اشباع نشده موجود در آووکادو ممکن است در پیشگیری از بیماری های مزمن مانند بیماری های قلبی عروقی مفید باشد.
در همین حال ، تحقیقات نشان می دهد که مصرف بهینه فیبر ممکن است خطر سکته مغزی ، فشار خون بالا ، دیابت ، چاقی و برخی بیماریهای گوارشی را کاهش دهد و آووکادو سرشار از فیبر است. مصرف فیبر مناسب همچنین می تواند فشار خون و سطح کلسترول را کاهش دهد. حساسیت به انسولین را بهبود بخشد و کاهش وزن را برای افراد چاق افزایش دهد.
آووکادو را چگونه بخوریم؟!
یک فرد می تواند آووکادو را به طرق مختلف در رژیم غذایی خود بگنجاند. به عنوان مثال ، آووکادو نرم ، گوآکامول خوشمزه ای را ایجاد می کند. در حالی که آووکادوی سفت تر برای برش دادن و افزودن به سالاد یا ساندویچ عالی است.
برای تشخیص میزان رسیده بودن آووکادو ، پوستش را به آرامی فشار دهید. اگر پوستش کاملاً سفت است ، آووکادو باید بیشتر برسد. اگر پوست جای خود را به فشار داد ، آووکادو آماده خوردن است.
مردم می توانند از آووکادو در بسیاری از اشکال دیگر مانند روغن برای پخت یا مرطوب کردن پوست یا مو استفاده کنند. قبل از خرید ، اطلاعات محصول را بررسی کنید تا از سو مصرف جلوگیری شود.
خطرات
رژیم کلی فرد برای دستیابی به سلامتی و جلوگیری از بیماری ها کلیدی است. به همین دلیل ، تمرکز بر داشتن رژیم غذایی با تنوع زیاد بهتر از تمرکز بر فواید یک غذای به خصوص است.
خوردن معتدل آووکادو خطری ندارد. اما مانند همه غذاها ، زیاده روی در مصرف آن می تواند منجر به نتایج ناخواسته شود. به عنوان مثال ، آووکادو دارای محتوای چربی بالایی است. بنابراین افزودن مقدار زیاد آن به رژیم غذایی ممکن است منجر به افزایش ناخواسته وزن شود.
آووکادو همچنین دارای ویتامین K است. که می تواند بر نحوه عملکرد رقیق کننده های خون تأثیر بگذارد.
برای افرادی که داروهای رقیق کننده خون مانند وارفارین (کومادین) مصرف می کنند ، مهم است که سطح ویتامین K خود را ثابت نگه دارند. به همین دلیل ، خوردن ناگهانی بیشتر یا کمتر غذاهای حاوی ویتامین K ، که نقش مهمی در لخته شدن خون دارد ، ایده خوبی نیست. بنابراین، بعد از پاسخ دادن به این سوال که آووکادو چه خواصی دارد، باید به این پرسش پاسخ دهید که چه میزان از آن می تواند بدون عارضه، خواص را به بدن شما برساند.
این متن توسط تحریریه فارمافوری با استفاده از منابع متعدد تهیه و تالیف شده است. بازنشر آن تنها با ذکر منبع مجاز است.