خواص مواد غذایی

هر آنچه باید در مورد فلفل دلمه ای بدانید

هر آنچه باید در مورد فلفل دلمه ای بدانید

هر آنچه باید در مورد فلفل دلمه ای بدانید. فلفل دلمه ای یا فلفل دلمه ای، سبزی محبوبی است که مردم می توانند به صورت خام یا پخته مصرف کنند. آنها بخشی از خانواده شب بو هستند و بومی آمریکای شمالی و جنوبی هستند.

فلفل دلمه ای بسته به میزان رسیده بودن، رنگ های مختلفی دارد. مردم می توانند از کم رسیده ترین فلفل سبز گرفته تا زرد، نارنجی، بنفش یا قرمز که رسیده ترین هستند، انتخاب کنند.

همه رنگ‌های فلفل دارای فواید تغذیه‌ای هستند، اما فلفل قرمز ممکن است سطح آنتی اکسیدان و فیتونوترینت بالاتری داشته باشد، زیرا نسبت به فلفل‌های زرد یا سبز رسیده‌تر است.

مانند همه سبزیجات، فلفل دلمه ای به طور طبیعی حاوی مقادیر کمی قند است. فلفل قرمز شیرین تر است، در حالی که فلفل سبز طعم تلخ تری دارد.

در این مقاله به فواید فلفل دلمه‌ای برای سلامتی می‌پردازیم، خطرات موجود در خوردن فلفل دلمه‌ای را تجزیه و تحلیل می‌کنیم و پیشنهاداتی برای استفاده از آن در آشپزی ارائه می‌کنیم.

ویتامین سی

فلفل دلمه ای خصوص فلفل قرمز سرشار از ویتامین C به است.

طبق گفته موسسه ملی بهداشت (NIH)، نصف فنجان فلفل قرمز خام، ۹۵ میلی گرم ویتامین C را فراهم می کند که ۱۰۶ درصد از ارزش روزانه توصیه شده (%DV) برای بزرگسالان و کودکان در سنین چهار سال به بالا را تشکیل می دهد.

مانند همه ویتامین ها، ویتامین C ضروری است. این بدان معناست که بدن نمی تواند آن را به تنهایی بسازد و آن را فقط از طریق رژیم غذایی دریافت می کند.

ویتامین C برای بسیاری از عملکردهای بدن مهم است، از جمله:

تولید کلاژن در بدن که برای بهبود زخم ها و تشکیل بافت همبند ضروری است

متابولیسم پروتئین

حمایت از سیستم ایمنی

افزایش جذب آهن غیر هِم (شکل موجود در گیاهان)

ظرفیت آنتی اکسیدانی قوی، خنثی کننده رادیکال های آزاد و کاهش خطر ابتلا به سرطان و سایر بیماری های مرتبط با استرس اکسیداتیو

مصرف کافی همچنین به جلوگیری از شرایطی که به دلیل کمبود ویتامین C اتفاق می‌افتد، مانند اسکوربوت کمک می‌کند.

ویتامین A

طبق گفته NIH، نصف فنجان فلفل قرمز خام ۱۱۷ میکروگرم (mcg) ویتامین A را فراهم می کند که ۱۳ درصد از درصد DV توصیه شده را تشکیل می دهد.

شکل ویتامین A موجود در فلفل های نارنجی و قرمز بتا کاروتن نامیده می شود که بدن آن را به شکل فعال ویتامین A  تبدیل می کند. بتا کاروتن همان چیزی است که به این فلفل ها رنگ نارنجی و قرمز می دهد.

ویتامین A نقش اساسی در موارد زیر دارد:

عملکرد ایمنی

تولید مثل

ارتباط بین سلول ها

رشد سلولی

عملکرد طبیعی اندام ها

از دیگر منابع بتاکاروتن می توان به اسفناج و سیب زمینی شیرین اشاره کرد.

سایر ویتامین ها و مواد معدنی

فلفل همچنین منبع خوبی برای موارد زیر است:

ویتامین B6 : این ویتامین از سیستم عصبی مرکزی و متابولیسم حمایت می کند.

فولات: این ویتامین که به عنوان ویتامین B9 نیز شناخته می شود، به تبدیل کربوهیدرات ها به انرژی کمک می کند و برای رشد و تکامل طبیعی سلول ها ضروری است.

ویتامین E : این ویتامین از سیستم ایمنی بدن حمایت می کند و رگ های خونی را سالم نگه می دارد.

فیبر: این ماده مغذی با حمایت از حرکات منظم روده و کاهش سطح کلسترول لیپوپروتئین با چگالی کم، سلامت روده و قلب و عروق را تقویت می کند.

فعالیت آنتی اکسیدانی

فلفل دلمه ای منبع عالی آنتی اکسیدان ها از جمله فلاونوئیدها است که به محافظت در برابر آسیب اکسیداتیو در بدن کمک می کند.

فلفل دلمه ای حاوی تعدادی آنتی اکسیدان مختلف است:

کورستین

لوتئولین

کپسایسینوئیدها

ویتامین سی

بتاکاروتن

لیکوپن

این ترکیبات به جلوگیری از آسیب سلولی اکسیداتیو کمک می کند، که ممکن است به پیشگیری از بیماری های خاصی مانند:

سرطان

دیابت

آب مروارید

بیماری قلب و عروقی

آلزایمر

بیماری پارکینسون

فلاونوئیدهای موجود در فلفل همچنین با کمک به جلوگیری از اکسیداسیون چربی‌های ضروری در آن سلول‌ها، به محافظت از سلول‌های مغز کمک می‌کنند.

سلامت چشم

زآگزانتین و لوتئین کاروتنوئیدهای موجود در فلفل هستند که ممکن است به محافظت از سلامت چشم کمک کنند.

یک مطالعه در سال ۲۰۲۰ نشان داد که برخی از گونه‌های فلفل نارنجی دارای سطوح بالایی از زآگزانتین هستند. فلفل زرد حاوی سطوح بالایی از لوتئین است.

شرایط التهابی و آرتریت

به گفته بنیاد آرتریت، فلفل دلمه ای ممکن است به کاهش خطر ابتلا به برخی از انواع آرتریت و سایر بیماری های التهابی کمک کند. این به دو عامل مربوط می شود: بتا کریپتوکسانتین و محتوای بالای ویتامین C

بتا کریپتوکسانتین یک کاروتنوئید موجود در فلفل قرمز و نارنجی است. مصرف آن می تواند خطر ابتلا به آرتریت روماتوئید را در فرد کاهش دهد.

فلفل دلمه ای به دلیل سطوح بالای ویتامین C ممکن است به محافظت از سلول های استخوان و غضروف کمک کند. مصرف کمتر از میزان توصیه شده روزانه ۷۵ میلی گرم ویتامین C برای زنان و ۹۰ میلی گرم برای مردان، می تواند خطر ابتلا به آرتروز را افزایش دهد. نصف فنجان سبزیجات ارزش یک روز کامل را فراهم می کند.

خطرات

مصرف فلفل دلمه ای در برخی افراد خطراتی دارد.

حساسیت به فلفل دلمه ای

ممکن است به فلفل دلمه ای حساسیت داشته باشید. آلرژی به فلفل دلمه ای به دلیل واکنش متقابل بین سبزی و گرده است.

اگر افراد فکر می کنند ممکن است به فلفل دلمه ای آلرژی داشته باشند، می توانند برای بررسی تست پوستی به پزشک مراجعه کنند.

آلرژی به گل شب

فلفل ها بخشی از خانواده سبزیجاتی هستند که به نام گل شب شناخته می شوند. برخی افراد ممکن است متوجه شوند که مصرف گل شب باعث تحریک روده یا افزایش التهاب می شود.

اما برخی افراد ممکن است آلرژی را با عدم تحمل اشتباه بگیرند. با عدم تحمل، ممکن است فرد پس از خوردن غذا دچار برخی مشکلات گوارشی شود. با آلرژی، ممکن است مشکلات جدی تری مانند مشکلات تنفسی یا بثورات را تجربه کنند.

به گفته بنیاد آرتریت، هیچ شواهد علمی وجود ندارد که نشان دهد گل شب باعث التهاب می شود.

آشپزی با فلفل دلمه ای

فلفل دلمه‌ای یک افزودنی محبوب برای بسیاری از غذاها است. آنها همچنین به تنهایی یک میان وعده عالی درست می کنند. در اینجا درباره نحوه خرید، ذخیره و تهیه آنها بیشتر بدانید.

خرید

هنگام خرید، فلفل دلمه ای را با پوست سالم و سالم انتخاب کنید. فلفل دلمه ای باکیفیت باید سفت و پوستی صاف داشته باشد.

از مصرف فلفل هایی که آسیب قابل مشاهده دارند، مانند نواحی نرم یا پوست چروکیده خودداری کنید. میکروارگانیسم‌های مضر می‌توانند وارد سبزیجات آسیب‌دیده شده و باعث شوند که فرد دچار مشکلات سلامتی مانند مسمومیت غذایی شود.

ذخیره سازی

مردم می توانند فلفل دلمه ای را در یخچال در یک کیسه پلاستیکی نگهداری کنند.

افراد معمولاً در عرض ۵ روز باید از فلفل دلمه ای استفاده کنند.

مصرف به صورت خام

مردم می توانند فلفل ها را با برش دادن آن ها و برداشتن ساقه، قسمت های مرکزی سفید و دانه ها به صورت خام بخورند.

فلفل خام می تواند به عنوان بخشی از غذاهای شامل دیپ یا سالاد خوشمزه باشد.

آشپزی

افراد همچنین می توانند فلفل را به روش زیر بپزند:

تفت دادنی: دانه ها را از فلفل ها جدا کنید و آنها را خلال کنید یا کامل نگه دارید. در مقدار کمی روغن در فر تفت دهید. اگر پوست سیاه شد، فلفل دلمه ای را از فر خارج کنید و در کیسه پلاستیکی بگذارید تا خنک شود تا پوست آن از بین برود.

سرخ کردنی: فلفل‌های ورقه‌شده را در ماهیتابه یا ووک با مقداری روغن سرخ کنید یا به سرخ‌کرده اضافه کنید.

گریل: پس از بذرپاشی با قلم مو به فلفل ها روغن زیتون و کمی نمک بزنید و روی کباب پز قرار دهید.

فلفل شکم پر: یک فلفل را خالی کنید و سپس با مخلوطی از لوبیا، برنج، گوجه فرنگی و ادویه پر کنید قبل از اینکه در فر بپزید تا نرم شود. بوقلمون یا گوشت گاو چرخ شده در اینجا نیز به خوبی کار می کند.

پوره: با پوره کردن فلفل های بو داده با سیر، کیپر، سبزی، روغن و آب لیمو، یک دیپ درست کنید.

افراد همچنین می‌توانند فلفل‌ را قبل از طبخ به رویه‌های پیتزا اضافه کنند. آنها می توانند فلفل را به یک املت اضافه کنند یا آنها را در یک ساندویچ یا قرار دهند.

فلفل قرمز

پاپریکا شکل خشک و پودری فلفل دلمه ای است. مردم می توانند از پاپریکا به عنوان ادویه در آشپزی استفاده کنند.

پاپریکا طعمی شیرین و دودی دارد.

خلاصه

فلفل دلمه ای فواید زیادی برای سلامتی دارد. منبع عالی ویتامین C هستند، به خصوص فلفل های رسیده که قرمز هستند. فلفل همچنین منبع خوبی از ویتامین A و فیبر است.

فلفل دلمه ای همچنین دارای خواص آنتی اکسیدانی است که ممکن است به محافظت در برابر بیماری هایی مانند بیماری های قلبی عروقی و برخی سرطان ها کمک کند. ترکیبات موجود در فلفل دلمه ای نیز ممکن است به محافظت در برابر شرایط التهابی مانند آرتریت کمک کند.

اگر افراد حساسیت به فلفل یا شب بو دارند، ممکن است لازم باشد از مصرف فلفل دلمه ای خودداری کنند.

فلفل دلمه ای یک افزودنی مغذی و آسان برای هر وعده غذایی است. افراد می توانند آن ها را برش دهند و به صورت خام، کبابی یا سرخ کردنی بخورند.

این متن توسط تحریریه فارمافوری با استفاده از منابع متعدد تهیه و تالیف تهیه شده است. بازنشر آن تنها با ذکر منبع مجاز است.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *